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Wednesday, 14 September 2011

Cutlets filled with Cheese/Salami

Pork Cutlets filled with Cheese and Salami.
A cut open cutlet with cheese and salami inside
Take a double thick cutlet. With a sharp knife cut down to the bone. Fill with a slice of cheddar and a slice of salami. 
Close the meat again and turn the cutlet first in flour, so in egg and at last in bread crumbs. Fry on medium heat until done. It took me about 15 minutes in total. Don't use too much heat otherwise the crumbs will burn. Side dishes: Mashed potatoes and corn on the cob.


Kotlett mit Salami-Käse Füllung
Ein extra dickes Kotlett wird mit einem scharfen Messen bis zum Knochen hin aufgeschnitten. Man legt eine Scheibe Salami und Käse hinein und schließt  die Fleischtasche. Dann das Kotlett zuerst in Mehl, dann in Ei und schließlich in Paniermehl wenden. Bei mittlerer Hitze langsam braten sonst verbrennt die Panade. Es dauerte ungefähr 15 Minuten. 
Dazu gab es Kartoffelbrei und gedämpfte Maiskolben.
Svinekotelett fyllt med salami og ost.
Et kotelett, dobbel tykk blir skåret inntil beinet. I lommen legger man en skive salami og en skive ost. Lukk lommen og legg kjøttet først i mel, så i egg and til slutt i kavring. Stek kotelettet ved mellom varme inntil igjenomstekt. Jeg serverer i tillegg potetmus og kokt mais kolben.

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