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Friday, 11 November 2011

Filled Bell Peppers


More friends arrived during the afternoon and in the kitchen
we are back on track. Here comes our dinner for the day.
Ingredients for 2 persons
2 green bell peppers
1/2 lb lean ground beef
vegetable oil
1/2 cup rice, cooked al dente
1 onion, diced
1 tomato
Raisins, cilantro, salt, pepper, oregano
1 tbsp instant vegetable soup
For the sauce:
1 can diced tomatoes
garlic, sugar, basil, thyme
Brown the ground beef

Rinse the bell peppers

Fill with meat and rice mixture
Cut the top off the peppers, don't discard. Clean the peppers inside. Dice onion, garlic and tomato. In oil sauté the onion and garlic. Season ground beef with salt and pepper and add to the onion. Fry until brown. Then mix with tomato, cilantro, raisins. Season with herbs and fill mixture into the bell peppers. Set top back on and settle the filled peppers into a heat proved form. Surround by diced tomatoes and instant vegetable soup. The peppers shall be in the sauce by 3/4 of an inch.
Cook in the oven by 375 F about 40-50 minutes. Serve with rice and evtl. with shredded cheese.
Sunset in the desert
Zutaten für 2 Personen


2 grüne Paprika
200 g Hackfleisch
Öl
100 g Reis, fast gar
1 Zwiebel 
1 Tomate
  Rosinen, Korianderkörner, Salz, Pfeffer, Oregano
 1/2 Gemüsesuppenwürfel, Wasser
Für die Soße:
1 Dose gwürfelte Tomaten
  Knoblauch, Zucker, Basilikum, Thymian


Deckel der Paprika entfernen, nicht wegwerfen. Paprika säubern. Tomate, Zwiebel und Knoblauch in kleine Würfel schneiden. Zwiebeln und Knoblauch anbraten. Hackfleisch mit Salz und Pfeffer würzen, zu den Zwiebeln geben und braun anbraten.  Tomate, Reis, Koriander, Rosinen unter das Hackfleisch mischen. Die Mischung mit den Kräutern, und ein wenig Zucker abschmecken und in die ausgehöhlten Paprika füllen. Deckel draufsetzen und in eine feuerfeste Form stellen. Dosentomaten dazu geben, mit Salz, Pfeffer, Basilikum, Knoblauch, Thymian und Zucker abschmecken und um die Paprika herum gießen. Mit Gemüsesuppe aufgießen. Die Paprika sollten ca. 1-2 cm in der Tomatensauce/suppe stehen. 
Bei ca. 200 C° in Backofen ca. 40-50 Minuten garen. Eventuel mit Reis servieren und mit geriebenem Käse bestreuen.


Ingredienser for 2 pers.


2 grønne paprika
200 g kjöttdeig
olje
100 g ris, nesten ferdig kokt
1 tomat, i terninger
1 løk, i terninger
rosiner, koriander, salt, pepper, oregano
1/2 terning av grønnsakssuppe, vann
For sausen:
1 boks hermetiserte tomater, i terninger
hvitløk, sukker, tymian, basilikum


Skjær toppen av paprikaen og rins ut frøene. Kutt løk og kvitløk i terninger. Fres dem i olje. Salt and pepper kjøttdeigen og fres sammen med løken. Når det er brunt bland sammen med rosiner, tomat, ris og krydder. Fyll massen in i paprikaene og leg lokk tibake på toppen. Set fylte paprikaer i en ildfast form and fyll opp med hermetiserte tomater og grønnsakssuppe. Paprikaene skal sitte i 1-2 cm dyp i sausen. Kok i ovnen ved 200 Grader i 40-50 minutter. Serveres med kokt ris og revet ost.

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