Pages

Monday, 9 April 2012

Signs of Spring


The snow from yesterday melted overnight and Monday turned out somewhat grey with the sun peeking through the clouds a few times. A great time for clearing brush and dead branches on the side of the driveway. My hope is that  J.P. will use this space now to park our auto trailer. Sitting along the road it disturbs the nice view towards the water. 
After a break and a cup of coffee we had a stroll down the road with Molly. 


Black Willow (salix nigra)
Common alder (alnus glutinosa)
Pussy Willow (salix discolor) 
I saw more signs of spring if even so hesitant. 


After returning home hubby volunteered to do supper today. 
Maybe he got scared by my newfangled ideas of no fat, no meat? 
Well, he used the leftovers  and he created a fantasy sauce for his pork stew.  I got to taste a spoonful. Tasty. And again I attest that he is fully able to do the kitchen job. 
Sorry no photo, it looked too much like the 
ones from yesterday.


Der Schnee schmolz über Nacht und heute war das Wetter nicht übel. Grau mit gelegentilchen Wolkenlöchern.
Gerade richtig um im Garten die toten Äste und das Laub zu entfernen. Hoffentlich wird J.P. den frei gewordenen Platz nutzen um den Autoanhänger zu parken.  An der Straße geparkt  verschandelt er die gute Ausicht aufs Wasser. 
Nach einer stärkenden Tasse Kaffee trödelten wir ein wenig die Straße hinunter. Hier und da bringen die Büsche  vorsichtig ihre Kätzchen zum Vorschein. 
Wieder zuhause stellte sich der Göttergatte freiwillig zum Abendessenkochen an.
Vielleicht hat ihn meine neue Idee von der fettfrein und fleischlosen Kost erschreckt? Jedenfalls hat er aus den Resten von Gestern ein leckeres Mal gezaubert und für sich selbst eine supergute Phantasiesoße gezaubert. Er kann kochen, wenn er will.

1 comment:

  1. It's a good thing the snow melted or you might have been heading south again! Having no fat and no meat can be a challenge. Our daughter and daughter-in-law are both into different foods. one prefers mostly no-meat and the other is mostly no carb. It makes for a tough get-together.

    ReplyDelete

I love getting a comment from you now and then. Be patient, they will appear, I just have to see first if they are OK to publish. No anonymous any more. I am getting too much spam.