Sunday, 23 October 2011
Beef with Mushrooms
Nothing very special today.
Just some potatoes, cauliflower and beef with mushrooms.
Heat oil and fry stripes of beef until brown from both sides.
Fill up with beer stock and simmer for 1 hour or until cooked.
In another pan sauté onion and mushrooms. Add to the beef just
before serving.
Side dishes: cauliflower pieces and potatoes.
Heute gab es nichts Spezielles.
Kartoffeln, Blumenkohl und Rindfleischgeschnetzeltes mit Champigons.
Das Fleisch in feine Steifen schneiden und in heißem Öl von allen Seiten
anbraten. Mit Rindfleischbrühe oder Rotwein ablöschen und etwa eine Stunde köcheln lassen. Die Champignons und eine Zwiebel separat braten. Kurz vor dem Servieren dem Fleisch beifügen.
Dazu Kartoffeln und Blumekohl.
Idag blir det blomkål, poteter og storfekjøtt med champignonger.
Skjær kjøttet i tynne strimler og fres dem i litt matolje til de er brun fra alle sider. Fyll opp med storfekraft og småkok i ca en time.
Stek champignonger og en løk i litt smør i en annen kjele.
Serveres med kokte poteter of blomkål.
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