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Tuesday, 23 August 2011

Stuffed Chicken Breast

Side dishes: Potatoes, Cucumber/Tomato Salad
Today we will have chicken breast again. This time I wlll stuff it with black forest ham and cheese. 


First I set 3 potatoes to a boil. Then I cut a pocket into the the chicken breast and fill it with 2 slices of cheese and 1 slice of black forest ham. Don't forget to use salt, pepper and paprika. Then use some toothpick to keep the meat pocket closed. 
Preheat the oven to 375 F. Grease a fireproved dish with 1 tbs. oil and steak the chicken about 35 - 40 minutes.
While this is going on prepare a cucumber/ tomato salad. Slice 1/2 cucumber and 2 tomatoes, season with salt, pepper, sugar and dill. Add juice of 1/2 lemon and 1 tbs. vegetable oil. 
Dessert: we never get tired of Strawberries with whipped cream.
I also warmed up some of the leftover raspberry sauce from yesterdays meal so that my dear husband got his SAUCE! ;))
Stuffed Chicken Breast 


Hühnchenbrust Cordon Bleu
Dazu Salzkartoffeln und Gurken/Tomatensalat.
Erst 3 Kartoffeln aufsetzten. Dann eine Tasche in die Hühnerbrust schneiden und sie mit 2 Scheiben Käse und 1 Scheibe Schwarzwaldschinken (oder was man gerade im Haus hat) füllen. Die Tasche schließen und mit Zahnstocher zusammen halten. Salz, Paprika und Pfeffer nicht vergessen. Den Backofen auf 200 C vorwärmen und die Hühnerbrust  in einer feuerfesten Form ca 30 -40 Minuten garen.
Währenddessen den Salat zubreiten. 1/2 Salatgurke und 2 Tomaten in Scheiben schneiden, mit Salz, Pfeffer, Zucker und Dill würzen. Saft 1/2 Zitrone und 1 Eßl Speiseöl hinzufügen. 
Zum Nachtisch gibt es wieder frische Erdbeeren mit Schlagsahne.
Ich habe auch noch einen Rest Himbeersoße von gestern aufgewärmt damit mein lieber Ehemann auch seine SOßE bekommt! ; ))
Idag blir det kyllingbryst fyllt med ost og skinke. 
Først setter jeg 3 poteter til å koke. Så skjærer jeg en lomme in i kyllingjøttet, drysser litt salt, pepper og paprika på kjøttet of legger 2 skiver med ost og 1 skive med kokt skinke i lommen. Lukk igjen med tannpirker. Varm stekeovn på 200 Grader. Leg  kyllingbrystet i en ildfast form og stek i ca 30 - 40 minutter. Mens dette forgår lager jeg en salat av 1/2 agurk og 2 tomater. Skjær agurken og tomater i skiver, smak til med salt, pepper, sukker og dill. Tilføy juicen av 1/2 sitron og 1 ss med matolje.
Dessert: vi blir aldri lei av friske jordbær med pisket kremfløte.
Jeg varmet opp resten av bringebærsausen fra igår slik at gubben min fikk SAUSEN sin! ;))

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