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Thursday, 18 August 2011

Meatloaf the 2nd and a Salad

Today it is easy to decide what we will have for dinner. I warm up my second batch of meat loaf that I made on August 16th. Additionally I make a salad.
1 carrot, 1 stalk of celery, 1 tomato, 1/4 red cabbage, 1/4 iceberg lettuce. Cut all in small pieces or stripes and season with juice of 1/2 lemon, salt, pepper, sugar, dill, parsley, 2 tbs. olive oil. ( Today I added also 1 tbs. mayonnaise, 1 tbs. sour cream and 1/2 cup of raisins). Mix all well. 
Dessert: Fresh Peaches.


Heute war die Wahl einfach. Wir wärmen den 2. Teil des "Falschen Hasens", den ich am 16. August gemacht habe auf und servieren einen Salat dazu, 
Salat aus: 1 Karotte, 1 Stange Bleichsellerie, 1 Tomate, 1/4 Rotkohl, 1/4 Eisbergsalat, Alles in keine Stücke oder Streifen schneiden und mit dem Saft 1/2 Zitorne, Salz, Pfeffer, Zucker, 2 Eßl Olivenöl, Dill und Petersilie würzen. (Heute habe ich abwechslungshalber mal 1 Eßl Mayonaise, 1 Eßl Creme Fraiche und 125 g Rosinen dazu gegeben). Alles gut mischen und etwas ziehen lassen.
Nachtisch: Frischen Pfirsische.


Idag var valget enkelt. Vi bare varmer opp den andere delen av kjøttpuddingen jeg laget den 16. August. I tillegg lager jeg en salat av: 1 gulrot, 1 stilk seleri, 1 tomat, 1/4 rød kål, 1/4 isbergsalat. Smak til med juice av 1/2 sitron, salt, pepper, sukker, dill, persille, 2 ss oilveolje. ( Idag velger jeg å tilføye 1 ss majones,1 ss rømme og 125 g rosiner). Bland vel. For dessert: friske fersken.

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